2011 m. vasario 6 d., sekmadienis

Kepsniai


Savaitgalis - geriausias laikas palepinti šeimyną šventiškais patiekalais. O idėjų "pasisemti" galima iš rusų laidos "Kviestinė vakarienė". Tad šį savaitgalį šeimynai kepiau mėsytę orkaitėje.
Reikia:
Mėsos (geriausiai tinka išpjova), pipirų, druskos, česnako, majonezo, sūrio, svogūno ir bulvių.

Mėsą išmušti ir ištrinti prieskoniais. Bulves ir svogūną nulupti ir supjaustyti žiedeliais. Sūrį sutarkuoti.
Į skardą, jei ne silikoninė, truputį įpilti aliejaus ir ištepti visą. Ir viską sluoksniuojame.
Dedame sluoksnį mėsos
Ant mėsos dedame sluoksnį svogūnų
Dedame sluoksnį bulvių
Ant viršaus užtepame majonezą ir pašauname į orkaitę 45-50 min. Paskui dar užberiame sūrio ir dar kokiom 5 min. į orkaitę. Tada jau galima skanauti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą