2012 m. rugsėjo 9 d., sekmadienis

Šventiškas migdolų pyragas



Reikės:
200g migdolų
6 kiaušiniai
1,5 stiklinės  cukraus  pudros
2 šaukšteliai  vanilinio cukraus
Citrinos žievelės  tarkių
1šaukštelis  cinamono,cukraus pudros



·         Smulkiai sumalti migdolus – jie atstos miltus(rupai malti migdolai netinka –aš malu TW sūrio malūnėliu).
·         Išsukti kiaušinių  trynius su  cukrumi,suberti vanilinį cukrų,citrinos žievelę ir cinamoną.
·         Sudėti  maltus migdolus ir išmaišyti.
·         Išplakti baltymus iki standžių putų,sudėti į tešlą ir išmaišyti.
·         Suversti tešlą į pateptą riebalais skardą(skersmuo 24-26cm)ir kepti 175C  orkaitėje ~ 45min.
·         Iškepus ataušinti ir apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą