2010 m. birželio 27 d., sekmadienis

Rabarbarų pyragas













Reikia:
100 g sviesto, 100 g cukraus,
2 kiaušinių, 6 v.š. pieno, 1 pakelio vanilinio cukraus, 50g krakmolo, 200g miltų, 2a.š kepimo miltelių, 1 kg rabarbarų ir braškių.

Ištirpinti sviestą, supilti cukrų, vanilinį cukrų ir išmaišyti. Įmušti po vieną kiaušinį, gerai išmaišyti. Supilti krakmolą sumaišytą su miltais ir kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti ir supilti į formą.
Rabarbarus nulupti, supjaustyti gabaliukais, supilti į puodą, įpilti vandens ir pavirti, kol suminkštės. Galima įdėti cukraus.
Rabarbarus spilti ant tešlos viršaus ir kepti orkaitėje 40 min. Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą