2010 m. rugsėjo 25 d., šeštadienis

Grybai


Šie metai apdovanojo visus miško "derliumi". Dalį grybų džiovinau, kitą dalį - ruošiau žiemai pasitelkusi išmonę.
Grybai su pomidorų padažu
Reikia:
Grybų (apvirtų)
Svogūnų
Morkų
Pomidorų padažo
Aliejaus, pipirų, lauro lapelio.

Svogūnus smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti, grybus pasmulkinti norimo dydžio. Į keptuvę įpilam aliejaus, sukrečiam daržoves ir kepiname, kol suminkštės. Paskui supilame grybus ir išmaišius kepinti. Kepinau maždaug 15-20 min. Paskui supilti pomidorų padažą, išmaišyti ir dar pakaitinti. Viską sukrėsti į stiklainiukus, užsukti ir... Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą